Сьогодні з вами Казьміна Світлана Володимирівна — чудова мама, засновниця тренінгового центру з безпеки дітей «Мамстраж», юрист у галузі сімейного права.

Книги, що вийшли друком у проекті «4mamas»:

«Нестрашна енциклопедія безпеки»

Доброго дня, любі читачі!

З вами я, Казьміна Світлана Володимирівна, автор книги «Нестрашна енциклопедія безпеки». Сьогодні я хочу розповісти трохи про себе.

Я керівник центру з безпеки дітей «Мамстраж», юрист у галузі сімейного права, партнер адвокатської компанії. Спочатку навіть не думала про написання книги. Але пропозиція Тетяни Луцивої виявилася зненацька приємною. І сама ідея стати автором книги на унікальну для України тему мені дуже сподобалася.

Моїй дитині 4 роки. У вихованні я даю багато контрольованої волі дитині й можливість помилятися. Показую, як улаштований світ, зокрема світ дорослих. Наприклад: іноді беру із собою на роботу, навчаю домовлятися з людьми, приймати наслідки свого вибору. Природно, ураховуючи її вік. А коли виникають якісь труднощі, ставлю собі запитання: що призвело до цієї важкої ситуації? І коригую  свою поведінку, чоловіка або дитини.

Батькам рекомендую почитати:

  • Є. Комаровський «Здоровье ребенка и здравый смысл его родственников» —  обов’язкова до прочитання всіма батьками;
  • усі книги Петрановської;
  • «Нестрашна енциклопедія безпеки» (не тому, що я її написала, а тому що в ній зібрано найбільше корисного на тему безпеки);
  • Масару Ібука  «Після трьох уже пізно»;
  • Карен Прайор «Не рычите на собаку»;
  • Лабковський «Хочу й буду», або будь-які книги, написані в легкій формі.

Запрошую вас на свої сторінки у соціальній мережі, де будемо знайомитися ближче! Instagram i Facebook

До нових зустрічей!