Неможливо робити щось, якщо це тобі не до вподоби…

Засновниці проекту «4Mamas» розповіли про власні причини, чому зацікавилися саме темою виховання.

Інна Гришина: «Вихід на ринок літератури для батьків — це новий виклик для мене як видавчині. Спроба трансформувати досвід видання навчальної літератури в інший продукт, але з подібною й до того ж надихаючою місією — передати знання, навчити людей бути гарними батьками, дати їм ключі до розуміння дитини та себе».

Тетяна Луціва: «Ця тема для мене є актуальною та цікавою, бо я сама вперше стала матусею, вчуся разом з проектом та ділюся з іншими батьками».

Ольга Богаєнко: «Я вірю в те, що кожна людина повинна займатися улюбленою справою. Я з дитинства люблю читати книги, це для мене особливий спосіб відпочинку. Книги «4Мamas» — це як правила дорожнього руху в розвитку та вихованні дитини. Дуже важливо, щоб основні правила знали якомога більша кількість батьків. Для того щоб не «виїжджали на дорогу», не знаючи цих самих правил. Я вже 4 роки сама мама і навчаюся цього, а за допомогою проекту «4Mamas» ми допомагаємо батькам також вивчати правила «дорожнього руху» у світі батьківства».

Марина Іщенко: «Хочеться, щоб більше людей стали щасливими — і батьки, які шукатимуть шляхи, аби краще зрозуміти свою дитину чи дізнатися щось нове и корисне, і, звісно, діти, які стануть щасливішими від того, що їхні батьки почнуть краще їх розуміти».