Ми готові порадувати вас ще однією новинкою в асортименті нашого видавництва!

Незвичайна книга передусім наявністю коміксів. Комікс гумористично та коротко висвітлює те, про що інколи важко сказати словами.
• Стосунки з батьками та друзями;
• екологія та довкілля;
• державний устрій та права людини;
• мораль та етика.

Загалом 62 найважливіших питання!
Розібратися у цих питаннях допоможуть троє героїв книги: Бонавентура, Емільєн і Жюлі. На життєвих прикладах вони розглядають кожну ситуацію, пояснюють складні слова та наводять історичні довідки.

Уривок із книги:
«Коли я був командиром човна, — згадує Роберт, — один із моїх піратів був таким ледачим, якого ще треба пошукати. Коли наставала його черга чистити картоплю або мити палубу, він страждав на морську хворобу. Він лежав у своєму гамакові. Я розлютився. Я замкнув його в трюмі. «Таким чином, ти зможеш відпочити цілий місяць, мій товаришу!» — сказав я йому! Через два дні він голосно покликав мене. Безділля виявилося катуванням для нього, справжнім кошмаром. Він хотів вийти! Він був ладний почистити 1500 картоплин і вимити корабель від трюму до верхівки щогли!»

Енциклопедія-комікс, сповнена гумором та цікавими фактами, що допоможе молодшим підліткам знайти відповідь на свої чисельні «ЧОМУ?».

Ця книга стане для вашої дитини справжнім порадником, якому ви можете повністю довіряти!

Замовляйте та допоможіть дитині знайти цікаві відповіді на складні запитання!
Рекомендовано для хлопців та дівчат від 9 років.