Батьки виховують нас, передають знання, допомагають у розвитку та пошуку «свого» місця у цьому світі. Є певні якості нашої вже дорослої особистості, за які ми завдячуємо саме батькам ♥

Ну ж бо сьогодні всі розповімо, за що ми вдячні нашим мамам і татам. І нехай всі ці теплі слова торкнуться вашого серця…

А почнемо дякувати ми:

Марина Іщенко: «Я вдячна своїм батькам, за те що прищепили мені чесність і допитливість».

Інна Гришина: «Я вдячна батькам за те, що навчили мене бути чесною, наполегливою, вміти працювати та досягати мети, прищепили любов до навчання й читання».

Ольга Богаєнко: «Я вдячна своїм батькам за те, що навчили мене самостійності, хоча і не завжди мені це подобалось. А також я вдячна, що вони навчили мене наполегливості у досягненні мети».

Тетяна Луціва: «Від матусі я ввібрала любов до природи, кожного деревця та кущика, кожної квіточки та ягідки, а також навички приготування смачної випічки та смаколиків, любов до творчості, працьовитість, турботу про близьких. Від батька — почуття гумору, емоційність та любов до якісних речей. Батько дуже часто говорив: «Ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі». Цей важливий посил я згадую, створюючи щось для інших або купуючи для себе та своєї родини».

За які прищеплені якості завдячуєте батькам ви?

P.S. І не забутьте зателефонувати чи заїхати у гості до батьків, аби ще раз сказати: «Дякую вам за все! Я вас дуже люблю!».