Ми часто дозволяємо собі кричати на своїх власних дітей, намагаючись їх напоумити і донести до них істину. Але ж зрозуміло, що крик — це не найкращий спосіб виховання.

Подумайте, чи потрібна вам така слухняність? Коли дитина приймає рішення не тому, що усвідомила його необхідність, а лише щоб мама (тато) не кричала.

Чи не краще спокійно пояснити своїй дитині її помилку, проступок, поговорити про те, що так більше не слід робити і чому? Та й ваше пояснення зрозуміє дитина набагато швидше, якщо чутиме ваш врівноважений голос.

Тож давайте зійдемо зі шляху крику, покарань, сварок із дитиною. Яким би протоптаним і коротким він не здавався, він веде в нікуди.

Книга «Ігри і казки, які лікують»  стане вашим провідником у дитячий світ. У книзі ви знайдете можливі причини поведінки дітей, ознайомитеся з висновками психолога, зможете пройти тести для батьків, а також дізнаєтеся батьківські секрети і прийоми, які допоможуть у життєвій ситуації.

Наразі книгу представлено у двох частинах.

У першій книзі «Ігри і казки, які лікують» запропоновано «ліки» від примхливості, упертості, жадібності, сором’язливості, жорстокості та інших недугів.

У Книзі 2 наведено новий практичний курс Казкологіїї і Казкотерапії:

  • як навчити дитину говорити правду;
  • як виховати оптиміста;
  • як допомогти малюку знайти таємницю успіху;
  • як розвинути любов до читання;
  • як навчити дитину радіти повсякденним речам;
  • як виховати доброго малюка.

«Ігри і казки, які лікують» надруковано двома мовами, обирайте ту, яка вам ближче:

 

Замовляйте книгу та дізнавайтеся секрети виховання щасливої дитини!