Книга «Игры и сказки, которые лечат» стала справжнім бестселером! Адже тисячі батьків уже встигли замовити та оцінити її. Ця книга містить не тільки практичні рекомендації, а й перевірені «ключі» до вирішення багатьох дитячих проблем. Їїї написано з великою любов’ю до дітей і адресовано мамам, татам і всім, хто працює з дітьми.

Книга «Игры и сказки, которые лечат» — відмінний помічник, завдяки якому можна в казково-ігровій формі навчити дитину бути впевненою, неконфліктною, доброю, побороти проблему поганого сну, привчити до здорової їжі та фізкультури.

Найголовніше: всі рішення в книзі подано в найпривабливішій для дітей формі — ігровій, казковій. Також ви знайдете детальний розбір ситуації: від справжніх причин виникнення шкідливої ​​звички або риси характеру до рекомендацій для батьків як поводитися дорослим з дітьми в тій чи іншій ситуації.

Видання доповнено новими барвистими ілюстраціями та новими порадами, які зроблять казкотерапію більш захопливою для дітей. Тому читати такі казки можна не тільки тоді, коли виникла проблема, а й просто так: перед сном, наприклад, або під час прогулянки.

Наразі оновлена книга готується до друку. Пропонуємо вам скористатися нагодою оформити попереднє замовлення зі знижкою 14%. Замість 150 грн. ви сплатите лише 130 грн!

Замовляйте книгу вже зараз, адже діти — головна справа нашого життя!