Традиційно майбутнім батькам дарують одяг та брязкальця для немовляти. Але з одягу дітлахи швидко виростають, брязкальця  губляться і псуються. Ми підготували для вас корисну ідею для подарунка — комплекти «Майбутнім батькам дівчинки» та «Майбутнім батькам хлопчика».

Укомплектах ми зібрали все, що потрібно знати батькам про перший рік життя дитини:

«Дитина народилася» — незамінний помічник, практичну користь якого оцінили вже тисячі турботливих батьків з усієї країни. На сторінках книги ви дізнаєтесь про:

  • особливості 1 року життя дитини;
  • показники розвитку;
  • кризу 1 року;
  • ігри для всебічного розвитку;
  • правила безпеки;
  • твори для читання малюкам.

«Тайм-менеджмент для мам, или как все успеть» — корисний практичний порадник для молодих матусь. Ви навчитеся встигати все, що потрібно (а зайві клопоти залишати позаду). І у вас навіть залишиться час для себе. Автор поділиться власними хитрощами, прийомами, секретами.

Плакат «Мій перший рік. 33 приємних спогади» допоможе зберегти найцінніші моменти 1-го року життя малюка. Він прикрашатиме стіну і буде незабутнім подарунком на 18-річчя.

Набір карток «Колискові» ви отримаєте в подарунок. Усім молодим матусям знайома ситуація, коли вже не знаєш, що заспівати малюку. Цей набір точно стане у пригоді! У ньому 50 різнокольорових карток з мелодійними колисковими.

Окрім подарункового набору карток ви отримаєте знижку 10 %! Набір коштує 270 гривень!

Замовляйте комплекти та зробіть чудовий подарунок собі, своїм рідним чи друзям!