Бестселери з виховання стали ще доступнішими!

Наші хіти продажів – «Ігри і казки, які лікують» та «Велика книги батьківських секретів» вже встигли завоювати любов та довіру тисяч турботливих батьків з усієї країни!

Саме тому ми підготували для вас акційний комплект зі знижкою 70 грн. Ціна – 300 гривень (повна ціна – 370 грн). Такою вигідною пропозицією неможливо не скористатися!

«Велика книга батьківських секретів» — унікальний і незамінний довідник з виховання. У книзі розглянуто 75 найпоширеніших запитань батьків та наведено по 3 варіанти вирішення проблеми до кожного. Автор книги – психолог-практик з 15-річним досвідом роботи. «Велика книга батьківських секретів» вже стоїть на полицях понад 5 тисяч турботливих батьків, які успішно втілюють у життя поради!

«Ігри і казки, які лікують» — ваш провідник у світ казкотерапії. У ній ви знайдете дієві та зрозумілі дитині «ліки» від шкідливості, агресії, жадібності, капризів та інших. Чим лікуватимемо? Звичайно, іграми і казками. У книзі поєднано психологічні прийоми, секрети, ігри та авторські казки відповідно до теми.

Акційна пропозиція діє до 30 квітня включно! Поспішайте придбати мегакорисний комплект собі та розкажіть подрузі!

Замовляйте комплект та виховуйте легко і з задоволенням!

Замовити українською мовою: https://goo.gl/2VAszC
Замовити росіською мовою: https://goo.gl/2DtXqe