Серію видань «Для турботливих батьків» від проекту «4Mamas» поповнила новинка під назвою «Родитель ты или вредитель». Книга — практичний інструмент з виховання гармонійної особистості, готової до викликів сучасного суспільства.

У головній ролі, звичайно, батьки, які піклуються про майбутнє своїх дітей від народження.

Але ця турбота включає не тільки годування, одягання, покупку іграшок, книга не про це, адже крім базових потреб у дитини з’являється багато інших. Книга про довгострокові завдання щодо своїх дітей.

З перших сторінок автори просять уявити свою дитину у 18 років, якою ви хочете її бачити, що вона повинна вміти, якими якостями володіти? Життя дитини в книзі представлене ​​як «довгостроковий проект» батьків. І як у всіх проектів у «проекту дитина» теж є мета, межі, рамки і, звичайно, ресурси.

Книга допоможе правильно сформулювати цілі в категоріях «бачу-чую-відчуваю» і приділити увагу розвитку за ключовими сферами життя:

  • здоров’ю;
  • побуту, матеріальним благам;
  • кар’єрі, соціальному статусу;
  • відносинам, любові і дружбі.

Адже завданням виховання, на думку авторів, є навчити дитину необхідним і достатнім навичкам, умінням, дати знання і досвід у всіх сферах життя, як базу для подальшого розвитку самостійного життя.

Завдяки книзі, ви зможете встановити межі і рамки свого «проекту». Визначити, чому важливо навчати дитину в межах «Я» (фізичне тіло зовні і зсередини + внутрішній світ), «місце, де я живу» (особисті речі, кімната, квартира), «ставлення і спілкування “першого кола”» (мама, тато, брат, сестра).

Видання «Родитель ты или вредитель» містить дуже багато практичних занять та фішок, доступне як у паперовому форматі, так і в електронному.

Для свідомих батьків, що працюють, ця книга — однозначно must have. Замовляйте її вже зараз!