Цього року символічна 4-ка з’явилася і в нашому дні народження.

Сьогодні виповнюється 4 роки нашому проекту.  Четверо матусь 4 роки тому показали свою «новонароджену» ідею іншим мамам. «Виносили й народили» проект із метою зібрати кращих психологів, кращих фахівців, які зможуть допомогти розібратися батькам у дитячій психології, особливостях розвитку дитину, фінансовій грамотності, тайм-менеджменті, емоційному інтелекті  й інших сучасних навичках, завдяки яким дитина надалі адаптується в сучасному світі.

Нам дуже пощастило, що наша ідея припала вам до душі, та ви, також як і ми, почали замислюватися про виховання не «як колись», а усвідомлено, ставлячи мету, досліджуючи свою поведінку й поведінку своєї дитини, досліджуючи себе, досліджуючи різні підходи до виховання.

Спасибі всім, хто до нас долучився за ці 4 роки. Дякуємо кожному передплатникові в інстаграмі й фейсбуці, дякуємо всім нашим покупцям.

Так само, як і ви, я, як мама, експериментую й пробую, читаю, вивчаю, застосовую! Бажаю всім нам не зупинятися, отримувати задоволення від процесу виховання і навіть, коли здається, що зовсім нічого не працює й зневірюєшся, продовжувати пробувати, робити і шукати нові підходи до своєї дитини, аналізувати, робити висновки, експериментувати й звісно рости та розвиватися разом із дитиною!

І я щиро вірю, що ми зможемо виховати покоління щасливих дітей і  дорослих!