Починаючи з третього року життя відбувається активний розвиток дитини у бік самостійності. У цей час проходить усвідомлення та ставлення свого власного «Я».

Що краще розвивати та як допомогти дитині навчитися всього необхідного, ми розповідаємо у добірці книг, які допоможуть свідомим батькам гармонійно розвивати малюка:

1. «Розвиток емоційного інтелекту. 3-4 роки» – перша в Україні книга для дітей, яка вчить емоційному інтелекту, – одній з найважливіших навичок 21 сторіччя. Особливість цієї книги складається у максимальній кількості практичних вправ (понад 70!), і мінімумі нудної теорії. Книга навчить малюків дружити, спілкуватися, знаходити друзів, долати свої страхи, бути впевненим у собі та нічого не боятися.

2. «Мені 3 роки» – книга з вікової психології дітей четвертого року життя. Завдяки ній батьки зможуть краще розуміти свою дитину, ознайомляться з особливостями 4-го року життя, проблемами цього віку та шляхами їх подолання. Крім того, книга містить чудову добірку вправ та ігор для малюків, завдяки яким можна розвивати ті здібності, які найкраще підходять до цієї вікової групи.

3. Комплект «Я сам» – це саме те, що потрібно маленьким особистостям під час становлення свого власного «Я». Комплект спрямований на формування навичок самообслуговування. До складу входить 8 яскравих плакатів, які зібрані у зручний формат настільного календарю. Разом із такою цікавою наочністю, навчити малюка застилати ліжко буде дуже легко!

Бажаєте зробити перші кроки до гармонійного розвитку дитини вже сьогодні? Тоді ми маємо для вас чудову пропозицію! Комплект усього за 300 грн! Замість повної ціни 375 грн. Замовляйте та виховуйте щасливих дітей!