Дитинство…Такий швидкоплинний час. Ще вчора ти лише вчився сидіти і ходити, а сьогодні впевнено біжиш до садка чи школи. Дитинство — це так багато і, водночас, так мало…

І як же приємно будучи вже дорослим, у важкі хвилини смутку, подумки повертатися до щасливих моментів дитинства, приємних родинних традицій. Мамині млинці у вихідні, які будили вранці своїм неймовірно смачним ароматом! Казка на ніч, яку тато читав лагідним голосом, міцно та водночас ніжно пригортаючи до себе. Бабусин яблучний пиріг, який ми із задоволенням їли, запиваючи запашним чаєм та розповідаючи веселі родинні історії… Це безцінні спогади, що зігрівають та допомагають «триматися», коли здається, що все йде шкереберть.

Зараз життя змінилося. Темп у сучасних батьків швидший: робота, родина, хатні обов’язки,  власні захоплення, усе встигнути, усе зробити… Вихідні перетворюються у буденну рутину: попрати, купити продукти, приготувати їжу, прибрати у домі. І що з цього на все життя запам’ятає ваша дитина? Чистий посуд? Вичищену до блиску підлогу? Чи, можливо, веселі родинні походи до кінотеатру щомісяця? Чи ляльковий театр, який ви усією родинною влаштували на вихідних?

Наша книга «Книга зустрічей нашої родини» допоможе батькам швидко, цікаво організувати сімейне дозвілля та урізноманітнити його. Це скарбниця тих найтепліших спогадів, які ваша дитина пронесе крізь усе життя!

Тож навіщо відкладати це у дальню шухляду? Нумо знаходити у своєму щільному розкладі дня ті самі потаємні хвилини, присвячені лише вам і вашій родині! Де лунає щирий сміх, відчувається солодкий аромат домашньої випічки та линуть щирі розмови у колі найрідніших…

Ольга Богаєнко – одна з засновниць «4Mamas»