Добірка книг, які допоможуть прокачати знання з української мови.

21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Згадаймо слова В. Сосюри: «Без мови рідної, юначе, й народу нашого нема». А ще українська мова друга у світі за мелодійністю та красою.

Ми підготували для вас добірку сучасні довідників, що допоможуть удосконалити українську, розширити словниковий запас, а також виправити помилки та труднощі, під час вживання слів та словосполучень.

«Новий український правопис в ілюстраціях. Правила — легко та швидко». У посібнику розглянути понад 30 тем з української мови, дібрані відповідно до нової редакції Українського правопису 2019 року. Головна відмінність — мінімум тексту! Кожна тема супроводжується стислим поясненням, прикладами уживання та ілюстрацією, що допоможе запам’ятати правила.

Практичний посібник «Помилкаріум» спрямований на допомогу всім, хто вивчає та вдосконалює українську. Тут ви не знайдете складної теорії та історії розвитку мови. На вас чекають приклади найпоширеніших помилок і варіанти їхнього виправлення. Матеріали книги — це 15-річний досвід авторки, редакторки і коректорки, яка знається на текстах на всі 100%!

«Українська, що надихає!» для вас, якщо ви хочете…

  • поліпшити власне усне та писемне мовлення;
  • уникати повторів, росіянізмів, алогізмів;
  • поглибити знання з української відповідно нової редакції правопису;
  • правильно вітатися, звертатися, дякувати тощо,

…тоді ця книга для вас!

Ми віримо, що ці книги стануть вам у пригоді, сприятимуть саморозвитку і допоможуть реалізуватися в будь-якій сфері життя завдяки досконалому мовленню.