Як допомогти підліткам пройти цей етап дорослішання без зайвих переживань?
Подарувати нашу книгу ☺

Вашій дитині 11–15 років? Зараз вона проходить важливий період у житті — вперше стикається з різними випробуваннями й труднощами. Іноді випробовуваннями є стосунки з однокласниками, коли вони погано ставляться або взагалі ігнорують. Іноді випробуваннями можуть бути взаємини з батьками, коли складно порозумітися. А іноді випробовуваннями можуть стати зміни у власній зовнішності, нерозділене кохання, проблеми з навчанням і безліч усього.

Підлітки схильні замовчувати свої проблеми, особливо якщо вони стосуються почуттів, які вони самі не можуть правильно зрозуміти. Через це вони зачиняються у собі, переживають депресію, розчарування.

«Емоції без фейків. Путівник для підлітка STEP BY STEP» — це справжній workbook для пізнання себе! Тут є:

  • Питання для самоаналізу.
  • Історії підлітків з різних куточків України, які зараз переживають такі самі емоції.
  • Місця для занотовування власних думок.
  • Пояснення почуттів, які підліток переживає.

А головне: КАРТИ КЕРУВАННЯ емоціями. Тут запропоновано чіткий алгоритм та поради, як допомогти самому собі полегшити емоційний стан і зменшити ризики повторних ситуацій.

Загалом у книзі розглянуто 13 емоцій: злість, заздрість, самотність, почування невдахою, образа, страх, невпевненість, сором, приниження, радість, закоханість, вдячність та цікавість. Кожній присвячено окремий розділ.

Книга легко структурована, кольорова. Текст повністю адаптований до вікової категорії підлітків. Жодних складних наукових термінів з емоційного інтелекту!

Замовляйте путівник для підлітка, допоможіть йому дізнатися більше про свої емоції та почуття, дізнатися більше про себе.

І нехай кожен день дорослішання буде особливим!