“Я більше не можу! Антикризові рецепти для мами”!

Чи траплялося у вашому житті так, що негативні емоції накривали з головою, і ви ясно відчували: все, я так більше не можу! Якщо вам хоча б раз хотілося бігти світ за очі від проблем та криз із власними дітьми, чоловіком, батьками, роботою, сусідами, хатніми тваринами та ін. — тоді ця книжка для вас. Та навіть якщо такої думки у вас ще виникало — ця книжка і для вас, оскільки вона підкаже, як не потрапляти у глухі кути проблемних ситуацій у стосунках із:

  • самою собою;
  • чоловіком;
  • дитиною;
  • бабусями й дідусями.

У книзі зібрано сотні дієвих підказок у вигляді рецептів виходу з проблем, дуже «популярних» у наших родинах. Ви відчуєте допомогу, зрозумієте, що завжди є вихід, є рішення, є відповіді. Історії написано легко та з гумором, і у кожній з них ви точно впізнаєте себе.

Авторка книги — психологиня-практик, членкиня Української асоціації сімейних психологів, тренерка з емоційного інтелекту.

Якщо вам потрібні допомога, порада, просто розгорніть цю книгу, знайдіть відповідну історію і відчуйте, що не все так погано! Що є вихід, є рішення, є відповіді. Саме ті, які ви, можливо, давно шукали. Якщо ж ви — із тих небагатьох щасливчиків, у яких усе чудово або ваш сімейний стаж невеликий, нехай і у вас будуть ці рецепти «про всяк випадок».

Готові?

Замовляйте книгу і починайте… не з чистого аркуша, понеділка чи Нового року. Починайте із себе ♥

Замовляйте книгу і починайте… не з чистого аркуша, понеділка чи Нового року. Починайте із себе ♥