«Діно-мама» — чутлива історія про маму драконів, яка надзвичайно зворушить вас! Скільки у світі створено казок та історій для дітей? Мабуть, мільйони! Та чи всі з них сповненні безмежної ніжності та любові до найпрекраснішого дійства на світі — батьківства?

Одна така книга напевне існує! «Діно-мама» — зворушлива казка-історія про маму драконів та її буденність, сповнену смішними та повчальними ситуаціями. Головні герої книги — це сім’я драконів: мама, тато і троє дракончиків-дитинчат. Переходячи від історії до історії, ми дізнаємося більше про їхній побут.

  • Як це — бути мамою?
  • Чому всі мами різні?
  • Яка роль тата у сім’ї?
  • Чому потрібно поважати родичів?

Книга доповнена яскравими ілюстраціями та чек-листами: що говорити казати мамі щодня; які компліменти робити; якими є правила маленького дракончика тощо.

Скориставшись QR-кодом, зазначеним на обкладинці, ви зможете БЕЗКОШТОВНО завантажити аудіоказки. Після прочитання книги залишаються теплі враження. Вона чудово підходить для читання дітям на ніч, допоможе заспокоїтися та заснути з приємними враженнями. Замовляйте та читайте зворушливу історію про маму драконів!