21 сторіччя можна справедливо назвати сторіччям відстоювання своїх прав та переконань. Люди не бояться висловлювати свої думки, захищати довколишнє середовище, боротися за загальнолюдські цінності та нашу планету. 

У кожної людини є власні погляди, які неодмінно потрібно поважати. Ми запитали наших матусь-засновниць: «За які свої переконання ви готові боротися до кінця?». Ви також можете поділитися своєю думкою та написати у коментарях свої основні переконання. Із задоволенням дізнаємося про них!

Марина Іщенко: «Я готова боротися до кінця за заборону бити дитину. Ображати та принижувати її не можна у жодному разі!»

Тетяна Луціва: «Мабуть, так і щодо виховання. Кожна людина — творець свого щастя. Дитина — це не власність батьків. Діти — це наше дзеркало у певних ситуаціях. Однак кожне переконання цінне тільки тоді, коли за нього не потрібно битися. Узагалі жодне переконання того не варте. Мені до душі таке висловлювання “Ти хочеш мати рацію або бути щасливою?”». 

Ольга Богаєнко: «Я готова боротися до кінця за чесність, повагу до оточуючих, піклування про навколишнє середовище, постійний розвиток та навчання».

Інна Гришина: «Якщо одним словом, то я готова боротися до кінця за свободу. Якщо розгорнуто — то за свободу бути собою, свободу обирати свій шлях, свободу самореалізації та самовираження. Я щаслива, що мої діти значно вільніші, ніж я у їхньому віці».

Не забутьте наш гештег #янайкращамама !