Акційна ціна 175 грн замість 250!

Тільки з 16 по 30 грудня

«Як перетворити сотню баксів на мільйон доларів» — це книга від Джеймса МакКейна, Джанін Глайства, засновників «Biz Kid$» — національного фінансового й освітнього телесеріалу, удостоєного нагороди «Еммі», та письменника Метта Фонтейна.

Книга легко та зрозуміло розповідає про те, ЯК:

  • встановлювати фінансову мету;
  • створювати бюджет;
  • заробляти;
  • заощаджувати;
  • стати мільйонером!

Книга допоможе дитині почати діяти та «працювати» із грошима одразу під час читання: у ній містяться історії успіху знаменитих людей із різних галузей, безліч різноманітних челенджів та методик, що навчать накопичувати гроші, планувати свій місячний бюджет та йти до мети!

Із чого все розпочинається?

Перший крок — заробити/накопити стартові 100 доларів. Наступні кроки — примножити їх та досягти фінансової незалежності! Автори розповідають про дієві схеми та методики, якими протягом декількох років ділилися діти, які, незважаючи на свій юний вік, змогли започаткувати власну справу та заробити свої перші статки. Мінімум теорії — максимум дій та практики!
Наприкінці на юного мільйонера чекає місце для створення власного бізнес-плану, що допоможе закріпити нові знання та розпочати втілювати їх у життя.

Замовляйте та допоможіть своїй дитині зробити перші свідомі кроки до фінансової свободи!

Рекомендовано для дітей від 12 років.