Криза 3-х років уже позаду, а до підліткового віку ще далеко. Саме так уважають батьки дітей віком 6–11 років.

Насправді ж це — період «емоційних гойдалок»: гостру потребу уваги та обіймів змінює агресія через надмірну опіку та впертість.

Дитина може брехати, бути незібраною, невпевненою, нервовою. Це не спроба звести нас із розуму, а благання про допомогу.

Жодна дитина не така, як решта. Жоден з батьків не схожий на іншого. У кожного своя історія, свої потреби та мета, свої межі, залежно від віку, гормонів, можливостей для виховання дитини, на яку впливають соціальне оточення та економічне становище.

Ця книга допоможе вам розуміти та чути дитину, розв’язувати конфліктні ситуації без криків та покарань. Ви попрацюєте із власними емоціями, щоб легше проходити крізь найбільші хвилі вередувань та впертості дитини.

Ця книга розповість вам про:

  • причини виникнення стресу, потребу дитини в співчутті та свободі;
  • емоції дитини та їхнє прийняття;
  • розвиток дитини від 6 до 11 років;
  • заборони та покарання;
  • взаємодію з дітьми.

Авторка книги: Ізабель Фільоза. Відома французька психотерапевт, матір двох дітей, прихильниця позитивного виховання, що ґрунтується на найсучасніших наукових дослідженнях і відкриттях нейробіології, а саме — поведінка дитини залежить від рівня розвитку її мозку. Книги Ізабель — підтримка для батьків, які прагнуть виховати своїх дітей відповідальними та самостійними, інтегрованими в суспільство.

Замовляйте та виховуйте своїх дітей відповідальними та самостійними!