Практикуючий психолог, авторка численних книжок для дітей та батьків, дитячих енциклопедій, щаслива мама трьох дітей — Чуб Наталія Валентинівна (псевдонім – Анна Гресь).

Книги, що вийшли друком у проекті «4mamas»:

Доброго дня! Ну ж бо знайомитись!

Мене звуть Чуб Наталія Валентинівна. Я дипломований психолог і автор книг, що вийшли друком у видавництві «4Mamas».

До написання книг мене підштовхнули мої діти: Катерина — 25 років, Ігор — 17 років, Олександра — 9 років. Усе почалося з того, що я писала для них вірші й готувала сімейні книжки. Мої інтереси збігаються з інтересами дітей. Життя організоване для них і навколо них. Попри зайнятість намагаюся весь вільний час проводити з ними.  Я дітям вірю. Це може й не принцип виховання, але це визначальне щось. І ще дуже важливо, що ми із чоловіком не суперечимо одне одному в питаннях виховання. А коли виникають складні питання,  я раджуся з досвідченішими й мудрішими: моїми батьками та моїми колегами.

Друкуватися почала 2005 року — це понад 70 публікацій, переклади англійською, італійською, китайською, чеською, болгарською тощо. Маю досвід роботи медичним психологом у клініці, дитячим і сімейним психологом «Авторської школи Бойко» і сімейного центру «Boiko Family».

З досвіду своєї роботи можу впевнено сказати, що сучасні діти — експериментатори і дуже потребують любові. Тож частіше говоріть їм про те, як ви їх любите!

До книжкової полиці батькам раджу додати:

  • Б. Житков «Що я бачив?» (Дивовижно тонке розуміння дорослим того, як дитина бачить і розуміє світ.);
  • Ю. Мориц «Вірші» (Почитаєте й зрозумієте, що дітей за якимось алгоритмом виховувати неможливо.);
  • Ю. Гіппенрейтер «Спілкуватися з дитиною. Як?» (Улюблена моя книга, у якій міститься 101 секрет виховання. Тільки для батьків, які вміють думати. Решта не зрозуміє.);
  • Є. Комаровський (Усі його книги розумні й гарні. Допомагають, якщо здається, що ти найжахливіший у світі батько.);
  • С. Биддалф «Не саджайте дітей у холодильник» (Корисна книга, допомагає подивитися на себе з боку.).

Моє гасло в житті: «Рухатися вперед!».

Буду рада бачити вас на своїй сторінці у Facebook