Сьогодні познайомимо вас з чудовою мамою, консультантом, автором книг, організатор заходів для мам — Поповою Альоною Владиславівною

Книги, що вийшли друком у проекті «4mamas»  

Добридень, любі мами й тата!

Я — Попова Олена Владиславівна, і я автор першої книги-тренінгу з тайм-менеджменту для дітей «Як приборкати час?». Надихнула мене одна з мам-засновниць «4Mamas» Таня Луцива. Вона запропонувала мені тему, що мені настільки сподобалася й була «моєю», що я відразу ж знала, як можна подати інформацію й охоче взялася за написання.

Маю досвід роботи консультантом для мам з питань тайм-менеджменту, організації побуту й виховання дітей з використанням методу Марії Монтессорі, організовувала чимало бранчей та тренінгів для мам, постійний гест-спікер на тематичних форумах.

Мене надихають мої діти — двоє хлопчиків 6 і 8,5 років. У вихованні я дотримую принципів поваги, взаємодовіри, взаєморозуміння. Учимося ненасильницького спілкування в родині, даємо вибір дітям, установлюємо правила. Діти — це мої кращі вчителі, які самі того не знаючи змушують мене пізнавати, як із ними спілкуватися, що з ними відбувається на фізіологічному рівні, як можна впоратися із власними емоціями й учити їх цього самого. Тому я раджу батькам любити й приймати дитину, контактувати з нею, учитися в неї, для неї та разом з нею.

Коли виникають складнощі у вихованні, я визначаю межі дозволеного, правила, увічливе спілкування. Вчуся нових прийомів, експериментую, спостерігаю, аналізую, намагаюся ще. Часто трапляється, що знайдений баланс та інструменти працюють нетривалий час. Усі «руйнується» і починається нове коло «експериментую, спостерігаю, аналізую, намагаюся ще».

До скарбнички батьків раджу додати такі книги:

  • Світлана Ройз «Практичне дитинознавство»;
  • Пітер Брегман «Правило чотирьох секунд»;
  • Людмила Петрановська «Таємна опора. Прихильність у житті дитини»;
  • Олександр Нилл «Саммерхилл — виховання волею»;
  • Марія Осорина «Секретний світ дітей у просторі світу дорослих».

Чекаю вас на своїх сторінках у соціальних мережах Facebook та Instagram

Опановуйте з дитиною навичку тайм-менеджменту разом із книгою-тренінгом «Як приборкати час?»!