Соколов Вадим Олександрович і Пожарова Світлана Борисівна — фахівці з ведення кастомних проектів, експерти з питань відносин в сім’ї та виховання дітей, психологи-консультанти, розробники і тренери авторських навчальних програм.

Книги, що вийшли друком у проекті «4mamas»

Доброго дня, турботливі батьки!

Нас звуть Пожарова Світлана Борисівна і Соколов Вадим Олександрович. Ми автори книги «Як виховати не зашкодивши».

Маємо на двох 5 дипломів про вищу освіту (педагогічну, психологічну, економічну) та 15 років дослідницької, навчальної, консультаційної, консалтингової діяльності. На сьогодні автори й основні фахівці освітнього проекту «Кастомный проект “МОЯ Жизнь”».

У нас є син і донька — 23, 24 роки. Наші діти вже в тому віці, коли «процес виховання» уміщається в одній фразі «Любити і НЕ заважати йти своїм шляхом».

На написання книги нас підштовхнули декілька факторів.

  1. Питання від учасників наших навчальних програм, запити клієнтів на консультаціях.
  2. Власний досвід виховання дітей
  3. Розуміння суспільних процесів і трендів, які закладаються в сучасному суспільстві та, як наслідок,  проблеми й труднощів сучасних Батьків.

Загалом батькам потрібно зрозуміти, що проект «Моя дитина» — це, у першу чергу, ваш проект. Не чекайте, що хтось забезпечить вам очікуваний результат. Займайтеся цим проектом, ведіть його професійно й з любов’ю.

Тож читайте нашу книгу «Як виховати не зашкодивши», не бійтеся помилятися, втратити можна тільки Життя. Решту можна знайти, виправити й розв’язати.

Долучайтеся до нас у соціальній мережі: