«Як захистити свою дитину?» — питання, що посідає важливе місце в умовах сучасності. Залякування, погрози і розповіді про страшні наслідки певних учинків з дітьми не працюють.

Навчати дітей безпечної поведінки можна і потрібно, але в інший спосіб. Який? Про це ви й дізнаєтеся з книги «Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей».

Лише до 31 травня устигніть замовити книгу зі знижкою 20% !
Перша частина книги містить інформацію для батьків. У ній ідеться про те, що сучасний світ не жахливий і не ідеальний. Він просто змінився з часів нашого дитинства.

У першій частині на вас чекає авторський погляд на загальні сучасні проблеми безпеки дітей, типові помилки в навчанні правил безпечної поведінки, загальні рекомендації.


Для кого: для батьків та дітей
Вік: від 3 до 9 років
Мова: українська

Друга частина присвячена найважливішим навичкам безпечної поведінки у дітей 6–9 років. У ній описано 6 ситуацій, у яких діти ризикують опинятися найчастіше, у яких їм потрібно застосовувати щонайбільшу кількість навичок безпечної поведінки.

  • Як поводитися, коли ти сам удома?
  • Правила поведінки з незнайомими людьми.
  • Що робити, якщо ти загубишся.?
  • Сексуальна безпека.
  • Правила поведінки в Інтернеті.
  • Булінг і як з ним боротися.


Для кого: для батьків та дітей
Вік: від 3 до 9 років
Мова: російська

Друга частина розрахована саме на читання разом із дітьми 6–9 років. Інформацію до кожної теми подано стисло, зрозуміло, за допомогою чисельних ілюстрацій та чітких алгоритмів дій.

Додатково зі знижкою 10% ви можете замовити крутий комплект, що допоможе зрозуміти свою дитину!


Мова: українська.

Замовляйте зі знижкою та формуйте навичку безпечної поведінки у дітей!