Тема грошей для сучасних дітей дуже цікава. Однак мало хто з них розуміє навіть те, звідки беруть гроші батьки, коли купують іграшки або солодощі. Чому? Бо нам здається, що діти не сприймуть такої складної ін­формації.

Проект “4mamas” презентує унікальний зошит «Фінансова грамотність для малюків. Перший крок до мільйона», якому немає аналогів в Україні.

З його допомогою ви зможете пояснити малюку:
– що таке гроші та для чого вони потрібні;
– що таке потреби, товари і послуги, ресурси;
– чому в кожного товару є ціна;
– як дорослі заробляють гроші;
– що таке сімейний бюджет та як він утворюється;
– як навчитися економити гроші;
– як зберегти свої гроші;
– як самому заробити гроші.

Зошит підходить для дітей 4-7 років. Також в наявності «Фінансова грамотність для малюків. Другий крок до мільйона» для дітей 7-10 років.

Завдяки цікавим історіям дитина зможе зрозуміти сенс економічних понять. Наведені практичні завдання допоможуть малюкові закріпити свої знання, які він зможе потім застосовувати в реальному житті. Кожний розділ містить також інструкцію для батьків.

Хочете навчити дітей правильно розпоряджатися власними фінансами, планувати свій особистий бюджет і захищатися від ризиків, приймати зважені та вірні фінансові рішення? Тоді мерщій замовляйте один із зошитів «Фінансова грамотність для малюків» в залежності від віку. А ще краще — замовити обидва зошити в комплекті!