Ми знаємо, як інколи важко буває у процесі виховання дитини. На допомогу турботливим батькам ми вирішили поділитися власним досвідом та джерелами, які дають змогу триматися у руслі, коли хочеться все облишити.

Тетяна Луціва: «Моя улюблена афірмація “Це добре, це для мого розвитку”. Після неї відразу змінюється внутрішній стан і з’являються свіжі рішення. А ще у складних ситуаціях запитую: “А як би у цьому випадку вчинила любов?”. Маю ще один секрет: “Якщо не знаєш, як вчинити — танцюй!” Танок повертає сили та свіжість сприйняття, поєднує з внутрішньою мудрістю. А ще співай, малюй або пиши — залежно від настрою. Головне — зберегти силу духу!» 

Марина Іщенко: «Мене надихають сяючі очі моїх малюків, які мене люблять і завжди вірять у маму».

Ольга Богаєнко: «Усе мине, мине і це. Я повторюю завжди подумки, що завтра буде наступний день, і він буде кращим. Можу, звісно, плакати, навіть ридати. Але я знаю, що моє життя складається із різних ситуацій — приємних і не дуже. Сьогодні життя дарує мені день, що складається тільки з позитивних емоцій, а завтра може бути прямо протилежні ситуації, але вони однозначно минуть, тоді знову світитиме сонце!»

Інна Гришина: «Мій найшвидший спосіб відновитися — просто виспатись. Поспала — і знову заряд батареї 100 %. Усе виглядає інакше. Є звісно, й інші речі, які мене надихають, наповнюють, — це книги, музика, спорт, подорожі тощо. Але сон — мій головний ресурс».

Підтримайте наших матусь-засновниць!

#янайкращамама