«Ні, мамо, я не хочу!» — мабуть, одна із найпоширеніших дитячих фраз. Що за нею приховане? Небажання? Протест? Лінощі? Насправді за простим дитячим «не хочу» приховане значно більше…

«Дитина в умовах кризи» — це ілюстрований довідник для батьків, що містить прості та зрозумілі алгоритми дій у низці складних життєвих ситуацій, що виникають у процесі виховання.

Книга містить зрозумілі пояснення психолога, ЧОМУ дитина поводиться певним чином, та ЯК потрібно діяти батькам. Перші 5 розділів охоплюють 35 СИТУАЦІЙ, присвячених таким темам:

  • дитина НЕ ХОЧЕ;
  • НЕ КОНТРОЛЮЄ себе;
  • ВВАЖАЄ себе нездарою;
  • ХОЧЕ перебувати у центрі уваги;
  • має труднощі у СПІЛКУВАННІ.

Ви можете розгорнути цю книгу та ознайомитись із нею від першої сторінки до останньої. А можете звертатися до довідника тільки у разі виникнення окремого питання. Шостий розділ пропонує батькам проаналізувати свою лінію виховання, власну роль, переглянути деякі засади, необхідні для досягнення успіху у вихованні.

Автор книги, Енн-Клер Кляйнденст — мама 4-х діток та клінічний психолог, яка має сертифікат із «Позитивної дисципліни», покладеній в основу довідника. Цей підхід десятки років розвивається у США та вже кілька років поспіль стає дедалі популярнішим у Франції.

Книгу написано легкою та зрозумілою мовою, не переповнено «зайвою» інформацією. Доповнюють її життєві ілюстрації від мами 2-х діток — Лінди Корацца.

Рекомендовано для батьків дітей від 6 років.

Замовляйте та дізнавайтеся про ключі для розуміння своєї дитини!