Акція діє до 4 квітня (включно!).

🟣 “Казки про те, як навчитися бути щасливим” — особливість цієї книжки в тому, що вона написана водночас і для батьків, і для дітей: перед кожною казкою для дітей є матеріал для батьків, що допомагає комплексно розглядати кожну тему; міститься чіткий алгоритм упровадження методики спільного виховання; охоплено три основні сфери життя: здоров’я, стосунки, особистість.

Акційна ціна — 256 грн (замість 320 грн).

🟣 “Ігри і казки, які лікуюють” у двох частинах — хіти з казкотерапії для дітей! До кожного розділу ви знайдете не тільки ігри, казки та психотерапевтичні прийоми, але й детальний розгляд причин виникнення певної поведінки у дитини. Поради психолога допоможуть вам збоку поглянути на власну поведінку та скоригувати її, аби досягти успіху. У більшості казок зазначено вік дітей, для яких вони призначені.

Акційна ціна однієї книги — 256 грн (замість 320 грн).

🟣 “Антистресові казки та ігри. Вогники світла” — ця книга не просто збірка казок про наше воєнне сьогодення. Це «казка в казці» — у ній звичайна матуся розповідає своїм дітям чарівні оповідання, за допомогою яких говорить з ними про нову реальність, пояснює складні речі та підтримує промінчики надії й сподіванняу дитячих серцях.

Акційна ціна — 280 грн (замість 350 грн).

🟣 “Казки, які навчають та виховують” — книзі понад 100 авторських казок з повчальним, пізнавальним, виховним характером, які допоможуть відповісти допитливим дітям на непрості для дорослих питання. Збірник також містить казки, які навчать дітей дружити, товаришувати, увічливо ставитися до природи та оточуючих.

Акційна ціна — 200 грн (замість 250 грн).

Устигніть замовити книги за акційною ціною!