Акційна пропозиція тільки з 21 по 25 листопада!

Жоржик — малюк-монстрик — веселий і компанійський. Він розповідає дітям віком 3–6 років звичайні історії про важливі речі, що трапляються з ним у повсякденному житті. Мовлення Жоржика зрозуміле, а розповіді повчальні, але не нудні.

  • • Як безпечно поводитися з електроприладами?
  • • Чому потрібно чистити зуби та регулярно відвідувати стоматолога?
  • • Як домовлятися, якщо не хочеш ділитися іграшкою?

У кожній книзі ви знайдете по три розповіді від монстрика Жоржика, що описують повсякденні ситуації, у які може потрапити малюк. Під час оповідання дитина дізнається, які наслідки можуть бути, якщо нехтувати правилами безпеки, не піклуватися про своє здоров’я, не поважати оточуючих.

Цей герой стане надійним другом вашій дитині. Вона залюбки братиме з нього приклад. Забажає разом із Жоржиком щоденно чистити зубки і виконувати фізичні вправи, заводити друзів та спілкуватися з однолітками. Розповіді монстрика неодмінно зацікавлять, а барвисті ілюстрації приваблять вашу дитину.

Авторка книги — Анастасія Варнавська — дитяча психологиня-практик. Вона запевняє, що прищепити дитині корисні навички можна легко й ненав’язливо. Бажано лише частіше нагадувати дитині про них.

Скористайтеся QR-кодом на звороті книги та завантажте безкоштовно розмальовку з героєм книги — Жоржиком. Розфарбуйте її разом із дитиною і помістіть на видноті. Монстрик своєю присутністю нагадуватиме про необхідність дотримання корисних правил.

Акційна ціна однієї книги 108 грн. Або замовляйте одразу комплект за надзвичайно вигідною ціною 324 грн!

Замовляйте та формуйте корисні звички у дитини легко й ненав’язливо!