Попри карантин та певні обмеження, у вересні ваша дитина крокуватиме у перший клас. З чого розпочати підготовку? Як обрати вчителя? Як зрозуміти, чи готова дитина? На всі ці питання відповідаємо у книгах нашого комплекту!

«Школа? Школа! Школа…»

«Школа! Школа? Школа…» — це кладень найактуальнішою інформації для батьків першокласників. У ній ви знайдете інформацію щодо підготовки до школи, допомоги під час адаптації до нових умов та безліч корисних порад та лайфхаків.

  • Як робити домашнє завдання?
  • Як не зриватися на крик?
  • Як спланувати новий розклад дня?

Ця книга допоможе вам, батьки, підготуватися до нового етапу вашого життя, оновити лінію виховання, скласти новий режим дня для школяра та підготуватися до 1-го класу на всі 100 %!

А як щодо психологічної підготовки дитини?

Школа навиворіт. Що робити, якщо… ?

До комплекту ми додали книгу, аналогів якої в Україні немає, — «Школа навиворіт»! У чому її унікальність? Це справжня інструкція, що допоможе крок за кроком разом із дитиною розглянути найпоширеніші ситуації, що можуть трапитись із нею у школі, та навчити розв’язувати їх!

Що робити, якщо…

  • боїшся йти до школи;
  • не можеш знайти свій клас;
  • соромишся знайомитись;
  • не можеш знайти друзів у класу.

І ще 28 найпоширеніших ситуацій у школі, коли дитина може розгубитися та перенервувати.

Замовивши комплект, ви отримуєте зошит «Я збираюся до школи» у ПОДАРУНОК!

Він, за допомогою яскравих ілюстрацій та простих пояснень, допоможе познайомити дитину з основними правилами школи. Уся інформація подана так, аби збільшити цікавість дитини, зменшити тривожність перед невідомим та мотивувати до майбутнього навчання!

Нагадуємо!

Замовляючи комплект книг, ви заощаджуєте 10 % на відміну від купівлі книг у роздріб.

Замовляйте комплект книг та підготуйтеся до першого класу на всі 100 %!