Акційна ціна — 360 грн (замість 450 грн)!

Ця книга серії «Чаросвіт» увібрала в себе історії різних народів України і Європи, а також авторські твори. На сторінках на вас чекають 13 чарівних зимових історій, сповнених відчуттям різдвяного дива й домашнього затишку.

З народних «вуст» ви дізнаєтесь, як тварини готуються до зими, посмієтесь з пригод хитрунки-лисиці та її побратима вовка й познайомитесь із дванадцятьма місяцями. Разом із тим безмежна фантазія авторів потішить вас теплими історіями, де дружба й доброта можуть подолати будь-які перешкоди.

Ви дізнаєтесь про героїв українських мітів у казках Василя Короля-Старого, а також про справжню щирість в історії Олени Пчілки. Ми створили «Чаросвіт» для затишного сімейного читання. Маємо надію, що дорослі поринуть у вирій казкових пригод разом з дітьми. Нехай ваша подорож світом зимових казок буде в насолоду.

Книга призначена для сімейного читання, тож маємо надію, що дорослі відкриють світ зимових казок разом із дітьми. Нехай теплі історії подарують вашим серцям справжнє тепло й надію у дива.

Купуйте збірку казок і подорожуйте чаросвітом зимової пори!