Батьками бути непросто. Часом бувають непрості моменти, коли треба робити вибір, приймати рішення або коли здається, що сил зовсім не залишилося. Але ж ми знаємо, заради чого стараємося! Ми хочемо виховати дитину такою, щоб вона могла рухатися по життю самостійно, вже без нашої допомоги.

«Велика книга батьківських секретів» незвичайна — це свого роду довідник про виховання, де зібрані прості, корисні поради дитячого психолога для батьків, учителів і вихователів. Головне завдання книги — допомогти встановити причини проблем, що виникають, і знайти єдине правильне рішення, яке не зашкодить, а точно допоможе дитині.

Книга влаштована як справжній довідник, щоб усім було зручно, швидко і просто знайти відповідь на проблему або запитання, яке вас турбує. Причому варіанти розв’язків будуть різними — від найпростіших, тривіальних, до таких, які досить складно застосувати на практиці, зате ефект може перевершити всі ваші сподівання.

Уся справа тільки в тому, щоб вірити у свої сили, любити свою дитину, думати про неї, намагатися дивитися на ситуацію трішки з боку.

Тож замовляйте книгу, і ви зрозумієте, що навіть найскладніші проблеми іноді розв’язуються тому, що ваша любов здійснює справжнісінькі чудеса!