Вашій книжковій полиці сумно без наших книг-хітів! Осінь в самому розпалі різнобарв’я! Щоб не дати хандрі простір для розбігу, пропонуємо зайняти його корисними книгами від «4Mamas».

Ми підготували добірку універсальних порадників, що дозволять розв’язати не прості питання виховання! Якщо ви ще не маєте їх на своїх книжкових полицях, то радимо вам поповнити бібліотеку цими бестселерами!

«Ігри і казки, які лікують»

 

Разом з порадами професійного психолога ви зможете визначити причини дитячої поведінки та лагідно виправити її за допомогою терапевтичних авторських ігор і казок. Читайте разом і обговорюйте те, що справді важливо. А яскравий дизайн книги допоможе зацікавити малюка до читання.

Серія книг «Мені х років»

Кожна книга містить у собі особливості вікового періоду, більше 100 розвивальних ігор, інформацію про кризи та шляхи їх подолання. Автори – українські психологи практики, які діляться власним не тільки професійним, а й батьківським досвідом. Корисні практичні поради допоможуть вам виховувати без скандалів, криків та сварок.

«Як пригорнути кактус

Книга для батьків, які хочуть зрозуміти своїх підлітків». Автор книги — Анна Гресь, психолог-практик. У своїй книзі автор розглядає 77 РЕАЛЬНИХ проблем із життя, з якими стикаються батьки тинейджерів, вимушені звертатися до психолога. До кожної ситуації наведено 3 варіанті її розв’язання Усе, що вам потрібно, — обрати оптимальний для себе варіант та почати долати конфлікт.

«Дитина у світі емоцій»

Ця книга легкою та зрозумілою мовою розповідає про емоції та почуття дитини з точки зору самої дитини.

«Книга зустрічей нашої родини»

Це 35 прикладів тематичних сімейних зустрічей із порадами та докладним планом підготовки.

«20 важливих навичок, які допоможуть підготувати дитину до життя»

Книга допоможе розвинути певні якості не лише у дитини, але й у себе. Тому що діти практично не слухають дорослих, але вони чудово їх бачать. Кожен розділ книги присвячений окремій навичці, до якої наведено: життєву ситуацію з виховним змістом; рекомендації та корисні поради від психолога; питання для аналізування; місця для нотаток для роботи над собою та із дитиною.

Осінь – не час нудьгувати! Замовляйте та відкривайте шляхи до розуміння своєї дитини!