Акційна ціна з 1 по 29 грудня!

«Діно-мама» — чарівні історії для читання на ніч!

 
 

Читання казки перед сном — магічний ритуал, що допомагає заспокоїтися, налаштуватися на сон. А ще провести час у найбезпечнішому місці на землі — обіймах мами чи тата.

Для таких моментів ніжності та родинного затишку було створено надзвичайно добру та лагідну книгу «Діно-мама».

✅ «Діно-мама» — це книга не тільки для малюків. Це історія мами та її великої-маленької сім’ї, у якій легко впізнати свою. Бути мамою — великий дар і велика відповідальність Кожна мама повинна знати, чому так важливо об’єднувати сім’ю , робити щось разом, приймати кожного таким, яким він є, помилятись, але не здаватись і цінувати кожну мить.
✅ Діно-мама — це казка-історія, яка вчить дитину пізнавати світ у формі гри, приміряючи ролі й моделі, упізнаючи себе у персонажах та відповідаючи на запитання. Ця казка допомагає приймати і любити свій світ, а тому це книга — про справжність, а не ідеальність.
✅ Діно-мама — це запрошення у світ дитинства, який особливо прекрасний тим, що тут можливе все!

Друга книги серії історії «Діно-мама» допомагає поринути у святково-зимову атмосферу, разом з її настроєм, клопотами, мріями та надіями. А її ілюстрації не залишать вас байдужими.

✅ Читайте книгу спільно з дитиною, особливо на ніч. Лагідна історія допоможе малюкові заспокоїтися та налаштуватися на відпочинок.
✅ Заповнюйте різноманітні чек-листи, доповнюйте їх, готуйте разом завдання.
✅ Обговорюйте та обмінюйтеся враженнями від прочитаного.
✅ Заповнюйте листівки та ховайте їх у святкові конверти. Все це ви знайдете у безкоштовному додатку, який можна завантажити на сайті «4Mamas».

Замовляйте комплект та зробіть спільне читання легким та цікавим!