Ціна зі знижкою усього – 192 грн.

Бажаєте зрозуміти свою дитину без слів? Бути готовими до виховання сильних особистостей незалежно від статі? Ми даруємо знижку на комплект корисних книг.

До речі! Цей комплект стане у нагоді не тільки батькам двох різностатевих дітей, а й тим, у кого одна дитина або дві однієї статі.

Що у комплекті?

• Книга «Зрозумій мене. Секрети розшифрування дитячої поведінки»

У книзі наведено прості й дуже ефективні способи спостереження за дитячою поведінкою та прийоми її первинного аналізування. А також запропоновано конкретний алгоритм дій: робити щось чи ні; утрутитися самим або залучити фахівців. І ще, що вкрай важливо, — чого РОБИТИ НЕ потрібно! Щоби не нашкодити дитині.

• Книга «Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному»

Завдяки цій книзі батьки дізнаються: – Чи варто виховувати по-різному хлопців та дівчат? – Чи правильно «програмувати» дитину залежно від ґендеру? – Як чинити, виховуючи дітей, щоб у майбутньому вони почувалися щасливими? Крок за кроком, разом із психологом-практиком Анною Гресь, батьки дізнаються про психологічні особливості дівчат та хлопців: – у ранньому дитинстві; – відмінності у навчанні; – секрети емоційного розвитку; – стосунки з мамою та батьком тощо.

Замовляйте та вчіться розуміти поведінку своєї дитини, щоби НЕ НАШКОДИТИ її розвитку!