Ваша дитина любить математику? Так? Тоді цей посібник точно буде їй до вподоби! А якщо ні — він допоможе виправити ситуацію та доведе, що математика — це цікаво!

Шестеро друзів, персонажів цієї книги, проведуть допитливого читача сторінками довідника. Разом, крок за кроком, дитина буде вивчати різноманітні теми, розв’язувати завдання, відкривати цікаві математичні факти: яка висота Евересту?

Яка відстань від Землі до Марсу? За який час можна долетіти до Місяця? Та багато іншого! Допомагатимуть розв’язувати завдання пропоновані формули, алгоритми, прості пояснення та приклади з буденного життя. Така математика — це дійсно круто!

Загалом у книзі розглянуто 111 тем зі шкільної програми для учнів 5–6-го класу! Тож вона допоможе здобути знання та надолужити матеріал, який дитина не зрозуміла.

А за QR-кодом на дітей чекають онлайн-тести, що допоможуть перевірити свої знання та провести самооцінювання. Забудьте про стандартні підручники та зошити з математики, переповнені однотипними завданнями та теорією. Наша книга доведе, що обчислювати периметр та вираховувати швидкість — весело та цікаво.

Замовляйте дитині збірку візуалізованих завдань та пориньте у світ крутої математики!