Долаємо період грюкання дверима, коли вашій дитині 12—17 років

Підлітки 12—17 років переживають найглибшу в їхньому житті кризу, спричинену надзвичайно складними трансформаціями, що відбуваються у мозку і тілі. Через це вони часто стають «некерованими», агресивними, замкненими у собі. Ніколи заздалегідь не знаєш, що відбудеться. І це характерно для підліткового віку: дивувати батьків!

  • Як батькам діяти у цьому суцільному цунамі з емоцій та необачних дій?
  • Яка суперсила батьків здатна допомогти дитині витримати цей непростий етап життя?
  • Чого насправді потребує підліток?

Книга «Ми більше не розуміємо одне одного» навчить вас розуміти, чути, розв’язувати конфліктні ситуації із дітьми-підлітками без криків та покарань. Ви навчитеся керувати перш за все власними емоціями, щоб зберегти здоровий глузд та близькі стосунки з дитиною. Тут ви знайдете нові та вже знайомі вам ідеї, розглянуті з іншого погляду.

Авторка, Ізабель Фільоза, відома французька психотерапевт, прихильниця позитивного виховання, що ґрунтується на найсучасніших наукових дослідженнях і відкриттях нейробіології, а саме — поведінка дитини залежить від рівня розвитку її мозку. Тому у книзі ви дізнаєтеся, які фізичні зміни у тілі та мозку дитини змушують її поводитися емоційно й часто агресивно.

Підлітковий вік спричиняє занепокоєння, бо має багато ризиків. Алкоголь, секс, наркотики, перевищення швидкості на дорозі, низька успішність у навчанні…

Підлітки потребують нашої допомоги, а не протистояння. Тому значна частина порад, присвячена поширеним ситуаціям, які трапляються у період підліткового віку.

Залежність від ґаджетів;

  • цькування в соціальних мережах і гіперактивність;
  • нервові напади й анорексія;
  • перше кохання та секс;
  • радикальність і нерозсудливість тощо.

Ви дізнаєтеся, у першу чергу, причину певної поведінки підлітки, а також шляхи розв’язання ситуації.

Попри вдавану самовпевненість, жорсткість чи байдужість, підлітки чутливі до наших почуттів і прагнуть нашої любові. Тож ця книга допоможе вам інакше поглянути на підлітковий негативізм та допомогти своїй дитині пройти цей період трансформації разом.

Замовляйте та пліч-о-пліч із дитиною проходьте підлітковий вік без стресів та скандалів!