Нумо сьогодні влаштуємо День сміху? Навіть не так — день Батьківського сміху! Адже бути мамою і татом — це не лише розв’язувати складні питання виховання, шукати найкращу школу, спортивну секцію з гарними відгуками та ін.

Бути мамою і татом — це вчитися у дитини смітися і радіти життю. Посміхатися з її зворушливих кроків у пізнанні світу. Щиро сміятися, коли вона так незграбно, але вкрай мило висловила «дорослу» думку. Ну ж бо сьогодні згадаємо найкумеднішу ситуацію, що сталася з вами за час батьківства. Поділимося одне з одними цими позитивними емоціями. Адже наші діти так люблять, коли ми посміхаємося!

Ми також не залишаємось осторонь та ділимося своїми смішними випадками. 

Тетяна Луціва: «Як ми із сином співали разом удома пісню на Новий рік. Це було дуже весело. Як ми одного разу з чоловіком замовили кульки синочку на день народження та занесли у його кімнату, коли він спав. А посеред ночі він прокинувся від того, що вони мерехтіли різними кольорами, бо були з діодами. Ми всі сміятися». 

Ольга Богаєнко: «Смішних ситуацій дуже багато. Я їх, на жаль, не записую. Але є випадок, який запам’ятався поки що мені найбільше. Якось я вкладала дитину спати, ми почитали книжку, а потім син мене запитав: «Мамо, а в книзі є лайливі слова?». Я, звісно, дуже здивувалася, бо книга, яку ми читали, була дуже лагідна і жодних таких слів там не було. Я зацікавилася, хотіла розпитати, що мій син має на увазі під лайливими словами. Мені було і смішно, і сумно. Бо слова, про які він мені розповів, були дуже дорослими, лайливими словами. Звісно, я потім спокійно йому розповіла, що слова, про які він говорив, погані, тому ми з татом такі слова не вживаємо. Мені було неприємно, коли він їх вживав, але водночас мені сподобалося, що він мені про них розповів і ми обговорили цю ситуацію».

Марина Іщенко: «Я часто шуткую зі своєю малечею, іноді вигадую нісенітниці, фантазую (що було б, якби….), намагаюся зробити щось нестандартне — так жити цікавіше, намагаюся показати, що в житті завжди є місце для чогось нестандартного, а не тільки згідно з шаблонами».

Підтримайте наших матусь-засновниць!

#янайкращамама