Здається, що лише вчора ми проводили перші збори, присвячені створенню видавництва для батьків. А сьогодні ми святкуємо шість років. Шість років ми разом з вами навчаємося ремеслу, яке не викладають ані в школі, ані у вищому навчальному закладі, — батьківству.

За ці роки ми створили одну з найбільших спільнот в Україні! Ви, любі турботливі мами й татусі, допомагаєте нам рухатися вперед, зростати, відкривати нові теми для вивчення. Ми стали видавництвом, яке випереджає усі тренди. Емоційний інтелект, фінансова грамотність, статеве виховання — про це лише починають писати, а ми видаємо книги про це вже декілька років.

Найбільша наша мрія — аби у нашій країні було багато щасливих дітей, і ще більше щасливих дорослих! Щоб ми, сучасні батьки, передали дітям ті знання та навички, які б допомагали їм зростати, розвиватися та дорослішати без зайвих турбот. 

А найголовніше, щоб ви насолоджувалися кожною миттю батьківства! Щоб ніякі істерики, вікові кризи, непорозуміння не ставали нерушимою скелею між вашими взаєминами з дитиною.

Зі святом, наша велика батьківська спільнота! 

«4Mamas» — це вже більше ніж видавництво.
«4Mamas» — це всі ми разом ♥