З Днем Народження, «4Mamas»♥

Сьогодні всі слова тобі, наше видавництво!

Ми зрощуємо тебе як дитину рік за роком, радіючи кожній маленькій перемозі, кожному досягненню, кожному новому вмінню. Ми допомагали тобі робити перші сміливі кроки, відстоювати свою думку, підтримувати свою ідентичність. Ми як найвідповідальніші батьки завжди намагалися, щоб ти був усюди: на кожній значущій події, на кожній виставці, кожному великому форумі. Ми навіть устигли відвезти тебе за кордон, показавши всьому великому книжковому світові.

Сьогодні ми тебе захищаємо.

Захищаємо своєю любов’ю до своєї справи, захищаємо своєю вірою, що ми ще себе покажемо, захищаємо незламністю, продовжуючи щодня робити свою роботу. Ми віримо у твоє майбутнє. Саме тому продовжуємо готувати нові книги, шукати актуальні теми, розширювати аудиторію читачів.

Цього дня одна з твоїх матусь-засновниць завжди привозила святковий торт в наш видавничий дім у Харкові. Ми збирали всіх, задували свічки та загадували бажання.

Сьогодні тобі виповнилося 8 років. Сьогодні ми не зберемося у Харкові. Але обов’язково відсвяткуємо твій День народження у кожному куточку України, де ми зараз перебуваємо.

Усе витримаємо! З усім упораємося!

З твоїм днем, наш «4Mamas»! Любимо тебе ♥