Нова акційна пропозиція!

Тільки з 1 по 15 листопада

Далай-лама XIV рекомендує!

Усі сучасні діти емоційні. Вони відчувають захоплення, здивування, гнів, розчарування, ревнощі. Найчастіше діти не знаходять правильних слів, аби описати почуття, тому роблять це так, як уміють, — сльозами, криком, негативізмом, агресією.

«Як приборкати тигра» — книга, що допоможе батькам навчити дитину правильно розуміти свої емоції й розвинути увагу, надасть дієві інструменти для розвитку емоційного інтелекту дитини.

  • Що діти повинні знати про свої емоції?
  • Як навчитися прийомів емоційної регуляції?
  • Як розвинути увагу й усвідомленість?
  • Які емоційні прийоми допоможуть стати емоційно здоровою людиною?
 
 

Слід допомогти дітям зрозуміти, що не існує добрих або поганих емоцій, вони є звичайними сигналами, необхідними для їхнього позитивного емоційного розвитку. Від самого народження у дітей активно працює права півкуля мозку, що відповідає за емоції. Ліва півкуля, що відповідає за самоконтроль та мислення, починає активізуватися лише після 4 років. Саме у цей час ви можете починати займатися розвитком емоційного інтелекту дитини.

У книзі ви знайдете:

  • історії батьків, які зверталися за консультацією до педагога з емоційного інтелекту;
  • рекомендації, як батькам НЕ потрібно чинити у певних ситуаціях виховання;
  • інструментарій — такої кількості вправ та питань для самоаналізу ви не знайдете у жодній книзі з емоційного інтелекту!

Автор книги — Морін Хілі, затребуваний спікер, педагог і лідер у сфері емоційного здоров’я дітей. Головна мета книги: дати батькам ключі, аби вони навчилися самі та допомогли своїй дитині чути себе, контролювати, правильно розуміти свої емоції. Завдяки цьому вони зможуть іти власним шляхом — шляхом щасливого життя.

Замовляйте та допоможіть дитині навчитися розуміти себе та свої емоції!