Такі можна купити лише у нас

Через карантин не всі книги вдається надрукувати. Якісь з них можуть зовсім ніколи не вийти в паперовому форматі, а якісь надрукують ще не скоро… Але ми не можемо приховувати їх від вас!

Тож вирішили розмістити наші новинки в ексклюзивному продажі лише в ЕЛЕКТРОННОМУ форматі.

 Фінансові ігри — цікаво та корисно

 

Книга з фінансовими іграми та цікавими завданнями для дітей від 4 до 8 років. Над нею працювали одразу три зіркові авторки: Анна Гресь, Ірина Золотаревич та Сергій Біденко. Використовуючи запропоновані ігри, ви зможете навчити дитину:

  • розуміти цінність грошей;
  • рахувати решту й уважно лічити гроші;
  • вести облік доходів і витрат.

Ви зможете сформувати у дитини позитивне ставлення до грошей, водночас прищепити розуміння того, що головні цінності — життя, стосунки, радість близьких людей — за гроші не купиш.

Думай сам! 10 крутезних способів навчити дитину мислити критично. 6—8 років

Третя книга із серії для розвитку критичного мислення. Ви цікавилися, чи буде продовження цих книг для більш старшого віку дітей? І ось ви вже можете завантажити її на свій гаджет!

Ця книга допоможе навчити дитину:

  • формувати власну думку та аргументувати її;
  • розпізнавати реальні факти та фальшиві твердження;
  • самостійно робити вибір та брати відповідальність за свої вчинки.

За допомогою простих запропонованих технік ви сформуєте перший міцний фундамент навичок 4К, які входять у ТОП-10 навичок сучасної успішної людини XXI сторіччя.

«Games and fairy tales that cure»

Наш бестселер «Ігри і казки, які лікують» англійською мовою! Якщо ви виховуєте дитину білінгва, або полюбляєте почитати дитині іноземною мовою, то електронний формат цієї книги точно стане вам у пригоді!

У книзі ви знайдете детальний опис 11 звичок у дітей та методики їх лагідної корекції за допомогою казкотерапії. Книгу можна читати замість звичайних казок на ніч або тоді, коли виникає конкретна ситуація.

Замовляйте й завантажуйте ексклюзивні книги 4Mamas протягом декількох хвилин!