УСЕ! Від підготовки до школи — до першого випробовування домашнім завданням!
Здається, нещодавно ви виносили цю крихітку з пологового будинку, а ось на вас уже чекає перший важливий етап її дорослішання — школа.

Звісно, ви зараз намагаєтеся підготуватися до цього моменту якнайкраще — нічого не забути, урахувати всі нюанси, підстелити соломки, де тільки можливо/


«Школа? Школа! Школа…» — дасть змогу вам і вашим дітям підготуватися до першого класу на всі 100 %! На її сторінках ви знайдете відповіді на такі актуальні питання, як: вибір навчального закладу та педагога, готовність дитини до школи, адаптація до нового середовища та багато інших секретів та лайфхаків, що знадобляться у вашій батьківській скарбничці!

Книга містить 4 розділи, кожний з яких присвячений окремому етапу становлення шкільного життя: підготовка, адаптація, лайфхаки та секрети (складання режиму дня, домашні завдання, нові родинні правила, мотивація до навчання тощо), виховні моменти без стресу.

• Як не зриватися на крик?
• Як підтримувати авторитет?
• Як знайти межу вимогливості й розподіляти навантаження?
• Як відпустити дитину і зважитися надати їй самостійність?

Також у книзі ви знайдете добірку цікавих розвивальних ігор, що допоможуть сформувати у дитини необхідні вміння та навички. Усе, що вам буде потрібно: наявний у будь-якої дитини вдома «арсенал», а ще трішки фантазії та творчого мислення.

Автор книги — Наталія Царенко, дитячий та сімейний психолог, яка вже понад 10 років працює з батьками та дітьми, допомагаючи їм підготуватися та адаптуватися у школі.

Замовляйте та готуйтеся до школи без хвилювань та стресів!