Ви вже не знаєте чим зайняти дитину літніми днями? Усі розваги вже не цікаві та нудні? Тоді серія захоплюючих посібників «Розумні прогулянки» саме для вас. Попонуємо спробувати зошити «Квест у лісі» та «Квест у зоопарку». Це цікаві посібники для усієї родини з безліччю незвичайних завдань, які перетворять прогулянку з малюком на фантастичну та пізнавальну пригоду. Виявляється, на прогулянці можна не лише кататися на велосипеді і ліпити паски з піску. Разом з малюком можна вирушити до лісу або зоопарку, де на вас чекає багато цікавих сюрпризів і несподіванок.

Спробуйте гуляти інакше! Нехай прогулянка стане для дитини не лише повчальною, а й веселою, цікавою, несподіваною і дивовижною!

Завдання, зібрані в зошитах, допоможуть дитині дізнатися про лісових мешканців, жителів зоопарку, а також потренувати свою кмітливість, пам’ять і увагу. Нову інформацію дитині буде набагато легше та цікавіше засвоїти, якщо проводити заняття в ігровій формі. Повірте, таких цікавих прогулянок у вас ще ніколи не було!

Придбайте зошити та зробіть спільні прогулянки захопливими і пізнавальними!

Цікава пропозиція — замовляючи один зошит, другий отримаєте у подарунок.

Тож поспішайте. Кількість обмежена!

Замовлення по акції можна зробити за посиланням http://www.4mamas-club.com/catalog/knigi-pro-rozvitok/komplekt-rozumni-progulyanki/