Замовляйте за акційною ціною з 1 по 14 лютого!

Виховання одночасно двох (або й трьох, чотирьох) дітей видається батькам рифом, об який можуть розбитися всі кораблі: фрегат цілеспрямованості, бригантина щастя, лінкор світосприйняття та навіть вутлий бот катастрофічно дефіцитного вільного часу. Багато людей просто не розуміють, як це неймовірно важко — виховувати близнюків або двійнят, або погодків. «Там, де одна дитина, там і двоє». Ця фраза, промовлена бездумно й бездушно, спричиняє гостре бажання нагрубити, розв’язати Третю світову і взяти Інтернет на замóк. Постає багато запитань, на які не має відповідей…

Над книгою працювали тисячі батьків близнят, двійнят, трійнят… Ця книга про моменти з життя батьків, де кожен може впізнати себе, пережити разом із героями величезний спектр емоцій і почуттів.

Книга містить багато практичних порад:

  • купання;
  • догляд за першими зубками;
  • прогулянки;
  • подорожі з дітьми.

У книзі ви не знайдете гострої сюжетної лінії чи вибагливого літературного стилю. Вона — про сенси, про емоції, переживання і, як у кіно, — ґрунтується на реальних подіях.

Ця книга — про Життя… Книга, яка не залишить читача байдужим. Книга, читаючи яку, ви відчуєте весь спектр різноманітних емоцій, багато разів посмієтеся, десь просто усміхнетеся, а десь навіть витрете сльозу й замислитеся, розчулитеся. І обов’язково ніжно пригорнете свою дитину або відразу двох, трьох… і скажете: «Я тебе люблю!» чи «Я вас обожнюю!».

Замовляйте та переймайте досвід від батьків, які навчилися насолоджуватися кожним моментом, навіть коли 2 пари маленьких ніжок змушують бігти врозтіч!