Бажаєте провести час на карантині з користю? Ми зібрали для вас найкорисніший комплект для занять та розвитку малюків 5-6 років!

За допомогою цього комплекту батьки:

  • присвятять час собі та своїм хобі
  • зацікавлять дитину до навчання
  • якісно проведуть час з родиною

За допомогою цього комплекту діти:

  • почнуть підготовку до школи
  • розвинуть логічне мислення
  • ознайомляться із базовими математичними та іншими поняттями
  • цікаво та весело проведуть час за виконанням завдань

Що у комплекті?

Практичні зошити із завданнями, що відповідають вимогам чинних програм розвитку, навчання й виховання дітей середнього дошкільного віку.

Пізнаю світ математики

Робочий зошит містить цікаві, різноманітні завдання, які сприяють формуванню у дошкільників елементарних математичних уявлень (форма, величина, кількість, число, простір, час), а також розвитку логічного мислення, уваги, пам’яті.

 

Пізнаю світ природи

Завдання у зошиті сприяють закріпленню та розширенню знань старших дошкільників про природне довкілля, а також розвитку логічного мислення, уваги, пам’яті.

 

Пізнаю навколишній світ

Цікаві, різноманітні завдання, які сприяють закріпленню та розширенню знань старших дошкільників про предметний та соціальний світ, формуванню естетичного смаку, патріотичних почуттів, діяльнісного ставлення до суспільного довкілля.

 

Розвиваю мовлення

У зошиті містяться різноманітні завдання, які сприяють розвитку навичок усного мовлення старших дошкільників, розширенню читацького кругозору та загальної культури.

 

Готуюся до письма

Робочий зошит містить різноманітні завдання для розвитку дрібної моторики руки: обведення контурів, створення малюнка за зразком, штрихування, лабіринти, розфарбовування та ін. Завдання кожного заняття об’єднані однією темою, що сприяє формуванню інтересу до письма.

 

Пізнаю світ грамоти

У процесі виконання завдань діти навчаться розрізняти звуки (голосні, приголосні м’які, приголосні тверді), визначати кількість складів у слові, наголошений склад, складати речення за схемами тощо.

 

Додаток містить наліпки, використання яких зробить процес навчання цікавим та привабливим, допоможе розвинути дрібну моторику пальців рук, координацію.

Хутчіш замовляйте цікаві зошити для підготовки до школи та розвитку дитини!