Солодощі, мультфільми до пізнього вечора, нові іграшки та обійми. Щось ми категорично забороняємо, а у чомусь ніколи не можемо відмовити.

У кожній родині — це власний унікальний набір речей. Бажаєте поділитися своїм? 

Ми вже встигли відповісти на це запитання, тому поспішаємо поділитися з вами! 

Підтримайте наших матусь-засновниць! 

Інна Гришина: «Ніколи не відмовлю в тому, що піде дитині на користь, — гуртки, курси, спортивне знаряддя, гітара, піаніно, книги, настільні ігри, поїздки. Під забороною хіба що чіпси. Замість заборон — здоровий глузд і вміння домовлятись». 

Марина Іщенко: «Якщо дитина просить допомоги чи підтримати — ніколи не відмовлю. Під забороною те, що може зашкодити здоров’ю: бути обережними з вогнем, газом, електроприладами, не ставати на підвіконня тощо. Решту ми обговорюємо».

Тетяна Луціва: «Ніколи не відмовляю в увазі та спілкуванні. Під абсолютною забороною у нас вияв агресії стосовно себе й інших!»

Ольга Богаєнко: «Жодного вечора, як би пізно ми не лягали спати, ніколи не відмовляю своєму синові у читанні книги на ніч. Коли часу достатньо, ми читаємо декілька казок. Якщо прийшли пізно або було багато справ, то читаємо маленьку книгу з віршами. Мій син дуже любить тактильний контакт, тому ми частенько обіймаємося або він тримає мене за руку. Під забороною у нас те, що загрожує життю та здоров’ю. Решту можна обговорити та домовитися».

Ваша черга! Пишіть у коментарях: «У чому ви ніколи не зможете відмовити дитині? Що у вас під абсолютною забороною?» 

#янайкращамама