На зорі створення «4mamas», я, як людина відповідальна за рекламу, намагалася дібрати потрібні слова, що прикрашали б зворот нашої першої книги. Якось уночі, годуючи дитину, я написала фразу: «Чому так багато щасливих дітей, і так мало щасливих дорослих?».

Минуло 4 роки. Тепер ця фраза презентує наші книги. Вона не втратила своєї актуальності та відображає головну суть нашого проекту — допомогти батькам бути щасливими поруч зі своїми дітьми та дарувати дитині не тільки багато іграшок і вражень, а ще й здорову самооцінку, вміння спілкуватися, піклуватися про себе і про оточуючих, поважати власні кордони і межі інших людей.

Але головне, що в нас вийшла друком саме така книга — про щасливу дитину і щасливих батьків! І ми вже її презентували!

23 листопада авторка книги «Я зможу виховати щасливу дитину» Світлана Єфременкова провела зустріч у Києві, де ознайомила перших читачів з особливостями свого творіння. Ви також уже можете замовляти книгу та починати втілювати концепцію щасливого життя!

Я надзвичайно рада, що ми разом створили цю книгу! Я вірю, що вона так само, як і наш хіт «Ігри і казки, які лікують», стане незмінним помічником для багатьох батьків!

 

Ольга Богаєнко — співзасновниця проекту «4Mamas»