Напередодні новорічних свят ми вирішили повернути для вас неймовірну пропозицію! Електронні книги — за 1 гривню!

До 29 грудня встигніть придбати за найнижчою ціною!

Шановні клієнти! Наголошуємо, що адміністрація сайту та менеджери у соцмережах не розсилають реквізити для оплати. Оплата відбувається автоматично через платіжну систему після того, як ви заповните усі свої дані для замовлення.

Рекомендуємо також передивитись нашу інструкцію за посиланням нижче!

Як зробити замовлення: інструкція (натисніть на текст для перегляду інструкції)

Зверніть увагу, що для замовлення усіх книг по 1 грн, необхідно кожну додати до кошику і далі автоматично буде оформлене одне замовлення на усі обрані книги, одним платежем.

Книга «Агресивна дитина» допоможе навчити дитину (і не тільки!) контролювати свої емоції. У ній ви знайдете корисні поради психолога та всю необхідну інформацію стосовно агресивної поведінки дитини.

Зошити серії «Перший тренінг», що містять різноманітні вправи для малюків, які допоможуть подолати сором’язливість та страхи, упоратися з негативними емоціями, навчитися дружити та знайомитись з іншими.

«Як стати хорошою мамою?» — в книзі розглянуто 35 найпоширеніших проблемних ситуацій, з якими стикаються батьки в процесі виховання.

Унікальні зошити з фінансової грамотності від проекту «4Mamas» допоможуть вам почати говорити про складні речі фінансів простими словами! Виконуючи цікаві завдання, ви навчите дитину: цінувати гроші, які заробляєте; планувати свої витрати; розпоряджатися грошима ефективно; розрізняти основні економічні поняття.

«Притчі для дітей та дорослих» — це 62 авторські притчі, які пояснюють дітям, що завжди можна знайти кілька шляхів розв’язання однієї проблеми, що не все в житті ділиться на біле й чорне, хороше і погане тощо.

У блокноті «Чим розважити дитину в погану погоду» ми зібрали найцікавіші розвивальні ігри за такими напрямами: малювання; ліплення; тренування пам’яті та уваги; розвиток мовлення; рухова активність удома; відчуття на дотик і слух.

Беріть одразу все! Усього 17 гривень за всі акційні електронні книги!

Устигніть замовити до 29 грудня!