Акційна пропозиція діє з 16 по 31 березня!

Дзвінкий сміх, захопливі спільні ігри та найщиріші обійми, а часом… Крик, сльози, непорозуміння, ревнощі, образи. Так, якщо у вашій родині більше ніж одна дитина, не завжди все йде гладко…

Як виховувати дітей так, щоб вони навчилися взаємодіяти не лише як брати та сестри, а стали вірними друзями одне одному та підтримкою на все життя? Можливо, ви бачите себе і свої відносини з рідним братом або сестрою і хочете, щоб у ваших дітей було так само. Може, ви, навпаки, хочете протилежних відносин, адже ваші з певних обставин не склалися. Або ви з тих дітей, які дуже хотіли братика чи сестричку, а батьки так у «магазин» і не дійшли. Ця книжка допоможе вам, якщо ви тільки-но плануєте поповнення у вашій родині та якщо ви вже маєте більше ніж одну дитину.

Акційна ціна книги 120 грн!

На сторінках ви знайдете поради від психолога:

  • Як урахувати нюанси різниці у віці та статі між дітьми?
  • Як навчити дітей керувати своїми емоціями у спілкуванні?
  • Як знайти баланс між утручанням у дитячі стосунки та наданням можливості їм самостійно розв’язати конфлікт?
  • Як уникнути батьківських стереотипів ставлення до старших та молодших дітей?

Повірте: те, що тут написано, працює. Тисячі сімей були в складних ситуаціях. Ті, хто повірив і почав робити, змогли допомогти своїм дітям стати ближчими. Завдяки цій книжці ви зможете досягти того, що ваших дітей будуть об’єднувати взаєморозуміння, довіра, щира любов та дружба, які з роками будуть лише міцнішати.

Замовляйте та виховуйте не просто братиків та сестричок, а справжніх друзів!