Замовляйте за акційною ціною з 1 по 14 лютого!

Ну яка дитина зараз не мріє стати зіркою Tik-Tok чи YouTube? Блогінг — чудове хобі, яке дозволяє реалізовувати свій творчий потенціал, розповідати про себе світу та соціалізуватися. Бажаєте допомогти дитині створити та розвинути справжній блог, а не просто знімати фото та відео для соцмереж?

Ми створили справжній воркбук — книгу, з покроковим планом дій для майбутніх блогерів. Тут простою та зрозумілою для молодших підлітків мовою розповідається про те, як:

  • знайти тему свого блогу, яка буде цікава авторові та аудиторії;
  • вигадувати контент та створювати його;
  • обрати соцмережу, яка допоможе реалізувати усі задуми;
  • просувати свій блог та навіть заробляти за його допомогою!

Звісно ми не оминули увагою такі важливі теми, як безпека в інтернеті: що можна і що не можна публікувати; як реагувати на хейт чи булінг; як поводитися з незнайомцями в мережі. Усе для того, щоб ви, батьки, могли видихнути та довіритися дитині у її виборі вести власний блог.

На сторінках книги розміщено різноманітні чек-листи, місця для нотаток, корисні таблички та поради. А за допомогою QR-кода дитина отримає можливість розпочати блогінг у процесі вивчення матеріалів путівника, адже на неї чекає челендж на 28 днів з ведення сторінки у соціальній мережі!

Ця книга мотивує та надихає самовдосконалюватися, навчатися та розвиватися у тому, що дійсно приносить задоволення!

Зробіть подарунок дитині, замовте книгу та допоможіть реалізувати свій творчий потенціал у власному блозі!

Книга рекомендована для дітей 8-12 років.